Hotel Karos Spa superior ****

Nyugat Dunántúli régió - Zalakaros

Hotel Karos Spa superior, Zalakaros
  • Cím: 8749 Zalakaros, Alma u. 1.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Karos Spa superior, Zalakaros

Zalakaros legnagyobb családbarát wellness szállodája; a Hotel Karos Spa****superior 2004-ben nyitotta meg kapuit a wellnesselni, pihenni és gyógyulni vágyó vendégek előtt, és azóta is töretlen lendülettel várja mind az aktív, mind a passzív kikapcsolódás szerelmeseit.

Wellness és Spa, két fogalom, ami az elmúlt évek folyamán beszivárgott a köztudatba és az emberek alapvető szókincsévé vált. Szállodánk célja, hogy ezen fogalmak mellé a Karos Spa is bekerüljön, s mindenki hotelünk szolgáltatásainak igénybevételével átélhesse, és saját bőrén tapasztalhassa meg a wellness jótékony hatását.

Hotel Karos Spa, a megtalált Édenkert – hangzik a szálloda szlogenje. És valóban. A szálloda hangulata, harmóniája, a tereket átjáró nyugalom a Karos Spa-t egy édenkerti wellness világgá varázsolja, ahol minden korosztály megtalálja a saját kikapcsolódásának megfelelő lehetőségeket.

Hotel Karos Spa superior, Zalakaros

Spa Superior kétágyas szobáink kialakításuk révén kényelmes elhelyezkedést biztosítanak a szállodába érkező egyedülálló vendégeknek, pároknak, kisgyermekkel érkező családoknak egyaránt.

Spa Superior családi szobánk szintén kedvelt szobatípus, amely ideális egy rövidebb, akár hosszabb, kényelmes családi nyaralás, wellness pihenés eltöltéséhez.

Spa Superior kontakszobáinkat a nagyobb gyerekekkel utazó családoknak ajánljuk leginkább. Tágas kialakításuk, valamint a két egymástól elszeparált szoba miatt a legjobb választás az "együtt, de mégis külön" elv megvalósításához.

Spa Superior apartszobánk kitűnő választás gyerkőcökkel érkező családok, számára. A két-, illetve háromlégterű szobáinkban az otthon kényelmét élvezhetik Vendégeink. A kényelmet kereső idősebb vendégeknek is ajánljuk, hiszen az apartszobák sarokkádjaiban a legnagyobb nyugalomban élvezhetik a zalakarosi termálvíz jótékony hatását.

Spa Senior lakosztályaink luxust, eleganciát és tökéletes kényelmet sugároznak. A tágas lakosztályok egy romantikus hétvége színhelyül szolgálhatnak, de akár egy vidám családi pihenésnek is otthont adhatnak. 

Hotel Karos Spa superior, Zalakaros
  • Cím:8749 Zalakaros, Alma u. 1.

Zalakaros


Zalakaros Magyarország egyik legkisebb városa. Bár régóta megkapta a városi rangot, a városkát mégis megkímélte a túlzott urbanizáció, a...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás